Followers

Sunday, February 14, 2010

ADUHAI ANAK BANGSAKU APA NAK JADI??


KUALA LUMPUR: Dengan berpakaian seksi dan tutur kata menggoda, segelintir wanita yang lebih dikenali sebagai kupu-kupu malam di sekitar ibu kota dikesan memaksa pelanggan yang kebanyakannya golongan pertengahan membeli dadah sebagai syarat untuk meratah tubuh mereka.

PAKEJ...(dari kiri) Alisa dan Mia menawarkan seks dan dadah ketika mencari pelanggan.
PAKEJ...(dari kiri) Alisa dan Mia menawarkan seks dan dadah ketika mencari pelanggan.
CERITA...Alisa mengakui pelanggan perlu membayar harga bagi bekalan dadah jika ingin mendapatkan khidmat seks mereka.
CERITA...Alisa mengakui pelanggan perlu membayar harga bagi bekalan dadah jika ingin mendapatkan khidmat seks mereka.

Wartawan Metro Ahad yang membuat siasatan berjaya menemubual dua wanita daripada dunia gelap berkenaan yang bersetuju memberi maklumat mengenai kegiatan itu.


Wanita terbabit mengakui meletakkan syarat mewajibkan pelanggan membeli bekalan dadah yang dibawa jika mahu melakukan hubungan seks dengan mereka.


Mereka mendakwa dadah terbabit boleh memanaskan badan lelaki hidung belang yang mahukan pelayan kelab malam sebagai teman ranjang, selain mencari wang sampingan.


Seorang daripada wanita itu yang hanya mahu dikenali sebagai Mia, 23, berkata dia perlu menjual bahan terlarang itu bagi menampung kehidupannya, namun ia dibawa dalam kuantiti kecil.

“Sebagai pelayan bebas, kami hanya mengharapkan komisen daripada pelanggan. Bagi mencari duit lebih, kami terpaksa menjual dadah sebagai syarat jika pelanggan ingin meniduri kami dan ini jalan paling menguntungkan.


“Pakej ini memang tetap. Jika pelanggan tidak mengambilnya pun tidak mengapa asalkan mereka membelinya. Saya memang perlu ‘melayannya’ untuk mendapatkan tenaga,” katanya.


Menurut Mia, ramai wanita sepertinya menawarkan pakej dua dalam satu itu dan dadah yang selalu dibawa ialah ecstasy, syabu atau ganja.


Katanya, pelanggan daripada kumpulan pertengahan adalah sasaran kumpulan kupu-kupu malam itu berikutan lebih mudah dijerat dengan godaan serta pujuk rayu.


Baca lagi


No comments:ARTICLE SEBELUM INI