Followers

Monday, September 28, 2009

HASIL MENJALA HARI INI

Sebelum sessi menjala dimulakan ikan kena call dulu. Ini kaedah electronic langit terbuka bukan jampi serapah. Kita boleh kesan samada ada berikan atau tidak

Lihat le, ini teman dapat ikan. Tapi banyak ikan puteh sahaja. Goreng pun sedap. Teman nak buat pekasan aje yop
Sila klik untuk membesarkan gambar(Jika anda rabun)

Klik jika anda rabun
Ini ikan toman yang sahabat teman dapat masuk jala dia, meletup jala dibuat nya

Kita boleh tengok hasil yang kami dapat tadi. Kami bergerak ke distani jam 5.00 ptg selepas solat asar. Jarak perjalanan memakan masa lebih kurang 15 minit pergi. Hanya 4 kali tebar jala kami dah balek. Jangan ambil banyak-banyak kalau tak makan.

Saturday, September 26, 2009

Mai Menjala dan Memancing

Gambar-gambar waktu menjala dari group menggagau dari SPBI and the Geng
Buka ikan dulu la bro
Apa hal bro jala kat tempat cetek
Brother ini baru nak jala
Kali ini ikan puteh sahaja bro
Ini tukang kutip ikan aje bro

Dah tak cukup menjala, menggagau lagi. Ini group mejala dari SBPI Gopeng.

ARTICLE SEBELUM INI